In de optiek van

Dirk van Meurs

Daar doe je het toch voor...

Dinsdag 28 maart stuurde een van mijn cliënten mij een kopie van een e-mail die ze naar www.ooglasertrefpunt.nl had gezonden. Ik had het niet beter onder woorden kunnen brengen:

Voor alle mensen die plannen hebben om te gaan laseren:

Het is nog niet veel mensen bekend, maar er bestaat sinds kort een lens die naar mijn mening het ooglaseren overbodig maakt: de xtralens, reeds te verkrijgen bij diverse daarvoor gecertificeerde en opgeleide optometristen.

Ikzelf maak op geen enkele wijze deel uit van verkopers of andere belanghebbenden bij deze lenssoort, ik ben gewoon een vrouw die rondliep met de gedachte mijn ogen te laten laseren toen ik besloot mee te doen aan een internet-onderzoek voor dragers van zachte lenzen en hun ervaringen daarmee. Ik heb op die site een reactie geplaatst die opgemerkt werd door de opticien van de firma Bart van Meurs Optiek in Rotterdam.

Zij hebben me er toen uitgepikt en gratis de xtralens aangeboden. De beschrijving van de lens en het verhaal erachter heeft zo'n indruk op me gemaakt dat ik er niet aan twijfelde ze te proberen hoewel ik jarenlang met veel oogontstekingen te maken heb gehad tgv het dragen van zachte lenzen. Inderdaad, een geweldig product en voor mij een oplossing waarvan ik tot voor kort nooit had durven dromen.

www.xtralens.nl

Op deze site kunt u terecht voor adressen, informatie en beschrijving van het nieuwe product. Dhr. van Meurs heeft bij het ontwikkelen van deze bijzondere harde lens (met de voordelen en de grootte en het draagcomfort van een zachte!) enkel en alleen het welzijn van de klant en de gezondheid van het oog "voor ogen gehad" en dat is te merken. Het ene grote voordeel van deze lens is, dat hij je traanvochtspoeling ongemoeid laat. Mijn opticien drukte het eens zo uit: eigenlijk heb je gewoon een bril op maar dan veel kleiner. De lens zit niet op je oog maar ervoor, bij wijze van spreken dan; want hij drijft op het oogvocht en kan niet uitdrogen. Het verschil met de klassieke harde lens is dat de xtralens de grootte heeft van een zachte lens waardoor het ooglid bij het knipperen niet met een klapje telkens weer over de lens gaat, wat vaak de meeste irritatie oplevert bij het gebruik van harde lenzen. Het andere grote verschil is dat deze lenzen voor jouw oog gemaakt worden; geen paar is hetzelfde!

De stand van de oogleden, de oogbolkromming, noem het op en het wordt opgemeten en meegenomen.

Op de site kan iedereen zich goed laten informeren over dit product. Zeker doen!

Maak gerust eens een afspraak met dhr van Meurs als je van plan bent te gaan laseren, je hebt niks te verliezen. Hij is zo zeker van zijn lenzen dat hij je gratis laat proberen (zoals hij bij mij gedaan heeft.) Je hoeft alleen te betalen als je besluit ze te houden.

Dit alles komt van mij, op persoonlijke titel en zeker niet "in samenwerking met" de opticien. Ik ben gewoon zo blij met mijn kerngezonde ogen waar niets aan gesleuteld is en met mijn perfecte lenzen die mijn ogen ook nog eens zo perfect gezond houden dat ik het iedereen gun!

Annemarie

Commentaar?

 

© Eculens - Xtralens